Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В інтернеті розпочалось голосування за найкрасивішу українку діаспори

Розпочалось онлайн-голосування за Міс глядацьких симпатій конкурсу Міс Українська Діаспора 2015. Голосування триватиме до кінця тижня і завершиться 22 листопада під час фіналу конкурсу у Christian Heritage Academy Theater, що неподалік Чикаго, передає VIDIA.

Кожен має можливість щодня (кожні 24 години) віддавати свій голос за красунь, а дівчина, яка в результаті голосування матиме найбільше прихильників, стане володаркою корони Міс глядацьких симпатій 2015.

Щоб проголосувати, необхідно натиснути кнопку «Vote» на фото дівчини.

Голосування відбувається на офіційному сайті конкурсу та у мережі Facebook.

Загалом за корону найкрасивішої українки діаспори змагатимуться 15 дівчат. Серед них, і  учасниця Майдану, і аналітик з Уолл Стріт, колишня студентка військового інституту та інші. Цікаві подробиці про кожну з учасниць можна дізнатися на сторінці голосування.

Нагадаємо, зірковою гостею фінального шоу стане дзвінкоголоса красуня з українського Криму, срібна переможниця Євробачення, солістка Ансамблю Збройних Сил України Злата Огневич.

А відома українська дизайнерка Оксана Полонець готує для всіх учасниць конкурсу вишиті костюми та вечірнє вбрання в етно стилі.

Нагадаємо, титул переможниці 2014 року здобула Уляна Фенин родом із Коломиї, що на Івано-Франківщині. Влітку красуня з благодійною місією побувала в Україні, де відвідала три дитячі будинки та родини військових, придбала необхідні речі та подарунки них.

VIDIA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ