Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

В Україні стартує новий проект стосовно інвестування мігрантів

Як повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики України, 24 вересня 2018 р. відбулась зустріч на якій було представлено новий проект МОМ «Сприяння інвестуванню мігрантів і діаспори в Україну», реалізація якого розпочнеться 1 жовтня 2018 р. і триватиме 15 місяців.

У зустрічі брали участь: перший заступника Міністра Ольга Крентовська, голова представництва Міжнародної організації міграції (МОМ) в Україні Др. Томас Лотар Вайс, а також в.о. Голови Державної служби зайнятості (Центральний апарат) Валерій Ярошенко, представники Директорату розвитку ринку праці та зайнятості, Директорату норм та стандартів гідної праці.

Під час зустрічі презентовано новий проект МОМ «Сприяння інвестуванню  мігрантів і діаспори в Україну», реалізація якого розпочнеться  1 жовтня ц. р. і триватиме 15 місяців.

В рамках проекту МОМ буде здійснено комплексне дослідження для вироблення стратегії, за якої мігранти будуть інвестувати свої гроші в Україні. Також планується провести низку тренінгів з підвищення кваліфікації для представників міністерств та інших заінтересованих органів з питань управління трудовою міграцією, залучення трудових мігрантів до економіки України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ