Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Івано-Франківську відкрили проїзд об'єднаними бульварами

У п'ятницю, 18 червня, в Івано-Франківську з урочистостями відкрили проїзд об'єднаними Північним і Південним бульварами.

Про це написав міський голова Руслан Марцінків у Facebook.

Новий автошлях, що проліг між з’єднаними Бульварами, дозволить розвантажити інші дотичні вулиці: Довгу, Галицьку, Любомира Гузара та ін. Тому, це позитивний та довгоочікуваний момент для мешканців Франківська. Також там буде нова тролейбусна лінія на 3,5 км (в одному напрямку).

“Ми отримаємо ще одне тролейбусне з’єднання, дуже важливе, про яке давно та багато хто говорив, але вдається реалізувати саме зараз. Це ще один дуже амбітний проект, який реалізовується в Івано-Франківську. Вартість якого – 3 млн євро. Це кошти Європейського інвестиційного банку. І фактично, на сьогоднішній день, велику частину цих робіт вже вдалося зробити. Мають ще встановити нові тролейбусні опори. 250 опор всього, а зараз 172 опори вже вмонтовано”, – коментує заступник міського голови Михайло Смушак.

“Бульвари возз’єднались, та це ще не кінець. Тут облаштують ще один шар асфальтобетону, ще тут потрібно зробити тротуари, велодоріжки, освітлення та натягнути тролеї. Роботи ще вистачає і все буде виконуватись згідно з графіками та під технічним наглядом за об’єктом”, – ділиться директор ТОВ “Івано-Франківськавтодор” Станіслав Ростовцев, що є головним підрядником з цього будівництва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ