Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Ізраїлі почали колоти четверту дозу вакцини проти коронавірусу

Ізраїль дозволив використання четвертої бустерної дози вакцини від коронавірусу для медиків та літніх людей.

Як зазначає DW, очікується, що четверта бустерна доза вакцини буде використовуватись як спроба запобігти серйозному перебігу хвороби в людей похилого віку.

Влада Ізраїлю схвалила використання четвертої дози вакцини від COVID-19. Зробити нею щеплення пропонуватимуть людям старше 60 років та медикам, заявив прем'єр-міністр Ізраїлю Нафталі Беннетт у неділю, 2 грудня.

"Тепер ми маємо новий рівень захисту", - сказав Беннетт під час телевізійної пресконференції, додавши, що посадовці схвалили останній необхідний крок для початку використання цієї бустерної дози вакцини. Минулого тижня Ізраїль схвалив використання четвертої дози вакцини виробництва BioNTech/Pfizer в якості другої бустерної для людей з ослабленим імунітетом і громадян, які проживають у закладах для літніх людей.

Таким чином країна намагається протистояти новій хвилі зараження омікрон-варіантом коронавірусної інфекції. Очікується, що в Ізраїлі четверта бустерна доза вакцини буде використовуватись як спроба запобігти серйозному перебігу хвороби у літніх людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ