Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Криму екологічна катастрофа

"За оперативними даними групи ІС, станом на 06.10.2018 р., викид хімічних речовин із кислотонакопичувача заводу "Кримський титан" в окупованому Криму продовжується. Берег накопичувача намагаються укріпити пластмасовими панелями, проте потрібного ефекту немає", - повідомив народний депутат України Дмитро Тимчук у Facebook.

Через негативну екологічну ситуацію і ускладнення умов праці, російські прикодонники і військовослужбовці ВС РФ, намагаються потрапити в інші місця для продовження служби, або ж хочуть розірвати контракт, однак командування проти і не підписує рапортів. Через це російські військовослужбовці незадоволенні і висловлюють протести.

"Окрім того, вимушена зупинка виробництва залишила багатьох працівників заводу без роботи і заробітної плати. Компенсації за шкоду немає. Ці обставини стали причиною багаточисельних скарг і протестів жителів Армянська, які вимагають від окупаційної влади прийняття відповідних рішень. У зв'язку з цим, керівництво заводу вирішило відновити роботу на підприємстві, не зважаючи на екологічну ситуацію", - зазначає депутат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ