Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Києві через хаотичне паркування пожежники не могли під'їхати до місця пожежі

4 лютого о 05:48 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Панаса Мирного, 27, що у Печерському районі столиці.

До місця виклику було направлено вогнеборців із найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Як виявилося, пожежа виникла на кухні однієї із квартир на 9-му поверсі 16-ти поверхового житлового будинку. В квартирі нікого не було, власниця самостійно покинула помешкання. Пожежа супроводжувалася сильним задимленням, тому рятувальники відразу ж приступили до евакуації мешканців та до гасіння пожежі.

О 06:33 пожежу на площі 20 кв. м. було локалізовано, а о 06:38 – ліквідовано. Під час гасіння пожежі з верхніх поверхів було виведено 10 осіб на безпечну відстань.

Внаслідок пожежі кухня вигоріла повністю, пошкоджено віконні рами, закопчено стіни та стелю квартири.

Як зазначили в ДСНС України, складність гасіння пожежі полягала в тому, що прибудинкова територія була вщент запаркована приватними автомобілями, тому рятувальникам доводилося прокладати магістральну рукавну лінію на великій відстані.

До ліквідації пожежі було залучено 6 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 25 чоловік особового складу

Жертв та постраждалих немає.

Причину та обставини виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронні органи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ