Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Києві повідомили про мінування 12 об'єктів

Анонім повідомив про закладену вибухівку на центральному автовокзалі, телеканалі, автостанції "Дарниця", 6-ти розважальних центрів, станції метро "Либідська" та "Святошин", а також в готелі, - повідомили в прес-службі київської поліції.

За вказаними адресами прибули усі профільні служби. На даний час проводиться евакуація громадян. Інформація про вибухівку за всіма об'єктами у різних районах Києва надійшла в поліцію упродовж години.

До київських правоохоронців надійшли повідомлення про замінування. На місця одразу виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи районів, спеціалісти вибухотехнічної служби, кінологи та рятувальники.

Фахівці ретельно перевіряють усі об'єкти та прилеглі до них території.

Всі повідомлення зареєстровані в Журналі обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання щодо відкриття кримінальних проваджень. Триває перевірка.

Правоохоронці завершили перевірку «замінованих» об’єктів. Жодних небезпечних предметів та речовин не виявлено.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до шести років ув’язнення.

Поліція розшукує зловмисників, які вчинили правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ