Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В лікарні святої Анни у захисника народилась довгоочікувана донечка

Фото: Лікарня святої Анни
Фото: Лікарня святої Анни
Фото: Лікарня святої Анни
Фото: Лікарня святої Анни
Фото: Лікарня святої Анни
Фото: Лікарня святої Анни
Фото: Лікарня святої Анни
Фото: Лікарня святої Анни
1/4
Захисник, який десять років мріяв з дружиною про дитину, нарешті став батьком. Його донечка побачила світ у лікарні святої Анни Першого медичного об’єднання Львова. Про це повідомляє ЛМР.

44-річний військовий Андрій Шепетько та його дружина 36-річна Наталя – львів’яни. Близько 10 років пара мріяла стати батьками. Наталя двічі вагітніла, але обидва рази плід завмирав. А у вересні 2022 року Андрія мобілізували до війська.

Тривалий час чоловік служив на Авдіївському напрямку, де точилися запеклі бої. Ротацій не було. Бачилося подружжя не частіше ніж раз на місяць, та й то у прифронтовому місті. Подружжя вже й не вірило, що їм судилося мати дітей. І ось торік у липні дружина сповістила Андрія телефоном, що вона носить під серцем дитя.

Наталя розповідає, що відчувала у період вагітності. «Було складно. Я постійно переживала за перебіг. До того ж поруч не було чоловіка. Мені бракувало його підтримки. Намагалася якомога частіше їздити до нього, хоча він і не дозволяв. А останні три місяці перед пологами ми зовсім не бачилися, бо там стало надто небезпечно», - ділиться жінка.

Попри перші дві невдалі спроби, війну та постійну тривогу за чоловіка, Наталі вдалося виносити здорову дівчинку. Первістка Андрія та Наталі з’явилася на світ 5 квітня у лікарні святої Анни, що відома серед львівʼян як пологовий на Мечникова, на 39-му тижні вагітності шляхом кесаревого розтину.

Вага дівчинки при народженні – 3300 г, зріст – 52 см.

«Пощастило, що я якраз був на ротації. Дружина подзвонила і сказала, що все почалося. Я швидко зібрав речі і відпросився в керівництва. Згодом вона набрала ще раз і сказала, що я вже став татом. Я летів, як на крилах, щоб якнайшвидше обійняти її», - пригадує день пологів захисник.

Новоспечені батьки вирішили назвати доньку Софією. На 4-й день Андрій забрав своїх дівчат додому. А вже наступного дня повернувся до війська.

«Тішимося разом з подружжям появі маленької українки, та зичимо Софійці щасливої і легкої долі», - бажають у Першому медоб’єднанні Львова.

Нагадаємо, раніше Міський пологовий будинок №1, що на вулиці Мечникова, перейменували на лікарню святої Анни. І після реорганізації Третього ТМО, цей медичний заклад увійшов до складу Першого медичного об’єднання Львова.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ