Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У ЛМР прокоментували обвал будинку у Львові

Мерія вимагатиме притягнути до відповідальності власника приміщень на вул. Личаківській, 7, де сьогодні ввечері трапився обвал. Про це повідомили на Гарячій лінії міста Львова.

На вул. Личаківській, 7 у нежитлових приміщеннях приватної форми власності сьогодні трапився обвал. Мерія вимагатиме притягнути до відповідальності власника приміщень, який придбав їх на аукціоні з умовою приведення до належного стану. Також завтра в мерії відбудеться засідання міської комісії ТЕБ і НС щодо цієї ситуації.

«На вул. Личаківській, 7 обвалилася стіна нежитлових приміщень приватної власності, які були викуплені через аукціон у 2015 році. Приміщення перебувало в аварійному стані. Приміщення було продане з умовою, що власник виконає свої зобов’язання і приведе його до належного стану. Домовленості були порушені, місто буде вживати всіх заходів, щоб власника було притягнуто до відповідальності», - зазначив в.о. міського голови.

Відтак, одна квартира з будинку, який межує з місцем обвалу, буде відселена.

Причини обвалу встановлюють.

Також Львівська міська рада завтра зранку збере засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, щоб заслухати висновки відповідних служб і прийняти рішення щодо подальших дій.

Будівля, де трапився обвал, не є пам’яткою архітектури. Рух транспорту по Личаківській не перекритий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ