Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В ЛОР оберуть представника громадськості до складу поліцейської комісії

Львівська обласна рада оголосила конкурс щодо обрання представника громадськості до складу поліцейської комісії Головного управління Національної поліції у Львівській області.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Законом України «Про Національну поліцію» запроваджений інститут поліцейських комісій, які створюються для забезпечення прозорого добору (конкурсу) та просування по службі поліцейських на підставі об’єктивного оцінювання професійного рівня та особистих якостей кожного поліцейського, відповідності їх посаді, визначення перспективи службового використання в органах поліції.

Особам, які відповідають критеріям, зазначеним у статті 51 цього Закону та мають бажання взяти участь у відборі кандидатів у склад поліцейської комісії, необхідно подати в обласну раду наступні документи:

  • Лист-клопотання фізичної або юридичної особи на ім’я голови обласної ради з пропозицією ввести особу до складу поліцейської комісії, 
  • Заяву (із наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»),
  • Автобіографію та копії документів про освіту,
  • Копію паспорта громадянина України,
  • Рекомендаційні листи, характеристики та інші документи, що підтверджують високі моральні та професійні якості, суспільний авторитет претендента до складу поліцейської комісії.

Опісля постійна комісія з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань має розглянути заяви претендентів до складу поліцейської комісії, запросити осіб на співбесіду для об'єктивної оцінки знань і здібностей претендентів до складу поліцейської комісії. Відтак за результатами розгляду заяв та співбесіди визначити одного представника громадськості, який володіє найкращими професійними й моральними якостями, має бездоганну репутацію та суспільний авторитет, і винести його кандидатуру на розгляд чергової сесії обласної ради.

Прийом документів від кандидатів Львівська обласна рада проводить впродовж 30 днів за адресою: м. Львів, вул. Володимира Винниченка, 18, каб. 321 (канцелярія обласної ради), або на е-пошту: [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ