Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В ЛОР погодили перелік осіб, які претендують на отримання молодіжного кредиту

Сьогодні, 14 вересня, у Львівській обласній раді відбулося засідання постійної комісії з питань молоді та спорту. Про це повідомили в пресслужбі ЛОР.

На засіданні депутати затвердили перелік громадян для надання пільгового довготермінового кредиту, запропонований на розгляд комісії відділенням державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» «Львівського регіонального управління».

У переліку – семеро претендентів згідно з рейтингом, які подали заявки на отримання молодіжного кредиту для придбання житла. В обласній програмі на 2023 рік передбачено 1 млн 79 тис. грн (кошти спецфонду).

Також комісія ознайомилась із листом від Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву щодо внесених змін стосовно визначення об’єктів будівництва для житлових програм.

Окрім того, депутати розглянули Постанову Верховної Ради України «Про звернення Верховної Ради України до лідерів та парламентів іноземних держав щодо обмеження в’їзду на їх територію російських і білоруських спортсменів та спортивних делегацій».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ