Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В межах п’яти громад Львівщини відбудеться велопробіг на підтримку ЗСУ

Благодійний захід «Сила в єдності» відбудеться 2 вересня та пролягатиме територією Миколаївської, Новороздільської, Розвадівської, Тростянецької та Ходорівської територіальних громад.

«Учасники зможуть побачити тортонські пісковики, типові лісові букові комплекси  та ландшафти регіону Опілля, які мальовничо поєднані в межах регіонального ландшафтного парку «Стільське Горбогір’я» та допомогти у зборі на підтримку Збройних сил України», – повідомляє т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОВА Оксана Війтик.

В межах події, безпосередньо на фініші велоакції у с.Поляна, відбудуться виступи молоді, презентація місцевої кухні та благодійний аукціон. Організатори велоакції зазначають, що зібрані кошти будуть передані на потреби 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Також підтримати благодійний збір можна пожертвувавши кошти на рахунок: 262026400951680255 (Гентош В.).

Організаторами велоакції є Миколаївська, Новороздільська, Розвадівська, Тростянецька та Ходорівська територіальні громади, ранчо «Гута Щирецька» і КЗ ЛОР «Спеціальна адміністрація регіонального ландшафтного парку «Стільське Горбогір’я».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ