Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В Мінспорту спростували повідомлення "Експресу" про участь Анікєєва на чемпіонаті в РФ

В Мінмолодьспорті спростували повідомлення газети "Експрес" про участь Юрія Анікєєва на чемпіонаті світу в РФ. Про це повідомив на своїй Facebook сторінці Павло Булгак.

"УВАГА дезіонформація! Український шашкіст, чемпіон світу Юрій Анікєєв не брав участі у чемпіонаті світу в Росії з шашок-64, як повідомляють деякі наші ЗМІ, наприклад, газета Експрес.

Щойно я спілкувався з Юрієм і він спростував дане твердження, заявивши, що навіть не планував брати участь в цьому турнірі. Логічно, що Юрій Анікєєв також не перемагав на змаганнях в Росії, бо фізично був на них відсутній.

Прошу звернути увагу ЗМІ та особливо журналістів газети Експрес на цей фейк. Велике прохання перевіряти дані перед публікаціями на спортивну тематику. Переконатися в тому, що Юрія не було в Росії можна за протоколами змагань, що я й зробив. Натомість, Юрій нещодавно переміг на чемпіонаті світу в Туреччині" - зокрема повідомив Булгак.

Нагадаємо, 2 листопада, газета "Експрес" повідомила, що на чемпіонаті світу зі шашок-64, що відбувся у РФ, блискучі перемоги здобули українці Олена Коротка та Юрій Анікєєв. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ