Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Новому Калинові двоє п’яних побили працівницю бару

У Самбірському районі двоє зловмисників бейсбольними битами розтрощили кафе-бар та побили працівницю закладу. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. За попередніми оцінками, сума заподіяних збитків становить понад 5 тисяч гривень, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

До Самбірського відділу поліції 25 січня звернулася 45-річна мешканка міста Новий Калинів. Вона повідомила, що двоє невідомих, озброєних бейсбольними битами, вчинили дебош у кафе-барі, де вона працює.

Група реагування патрульної поліції, прибувши на місце події, встановила особи зловмисників. Ними виявилися двоє 28-річних місцевих мешканців. Знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, хулігани заподіяли заявниці тілесні ушкодження та битами потрощили меблі у барі. За попередніми оцінками, матеріальні збитки становлять понад 5 тисяч гривень.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Правоохоронці проводять досудове розслідування, встановлюються обставини скоєння злочину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ