Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Одесі демонтують частини будинків, пошкоджених внаслідок російських атак

В Одесі демонтують квартири у будинках на проспектах Шевченка та Добровольського, які зазнали пошкоджень внаслідок російських атак.

Відповідне рішення "Про демонтаж об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України" ухвалили на позачерговому засіданні виконкому, повідомили 15 березня в Одеській міськраді.

За словами міського голови Геннадія Труханова, технічні звіти щодо пошкоджених обʼєктів готові та затверджені обласною комісією техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Зокрема проведуть демонтаж тих частин, що не підлягають відновленню, та відновлять ті частини, що залишились цілими.

"Затвердження технічних звітів також потрібно для отримання компенсації за державною програмою "єВідновлення": або за пошкоджене, або за знищене майно", — зазначив мер міста.

Згідно з технічним звітом демонтажу підлягають:

- у будинку за адресою проспект Шевченка-8В непридатними для проживання є квартири 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65.
- у будинку за адресою проспект Добровольського, 134 непридатними для проживання є квартири 1, 2, 5, 6, 9, 10, 13, 14, 17, 18, 21, 22, 25, 26, 29, 30, 33, 34.

"У разі наявності пропозицій, зауважень, заперечень з даного питання пропонуємо звернутись до Департаменту з благоустрою міста Одеської міської ради за адресою: м. Одеса, вул. Коблевська, 13, прим. 101, e-mail: [email protected] в термін до 20.03.2024", — йдеться у повідомленні мерії.

У разі відсутності звернень буде вважатись, що заперечень немає, зазначили у міськраді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ