Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Одесі поліція затримала Чубакку. Фото

В Одесі за порушення громадського порядку біля виборчої дільниці поліція затримала чоловіка в костюмі персонажа фантастичної кіносаги "Зоряні війни" Чубакка.

Як повідомила УНІАН прес-секретар Одеського міського управління міліції Анастасія Якубенко, прецедент стався біля виборчої дільниці № 511107 (133 округ), розташованої в загальноосвітній школі по проспекту Глушка, 1.

"До дільниці приїхали на машині Чубакка і Дарт Вейдер. Зупинилися і перегородили рух всьому іншому транспорту. На виклик виїхала поліція. Було оформлено протокол", - зазначила Якубенко.

Вона пояснила, що поліцейські попросили надати документи на автомобіль, що перегородив рух. Однак громадяни, одягнені в костюми головного персонажа кіносаги Дарта Вейдера і мандрівника з племені вукі Чубакки, ігнорували правоохоронців і відмовлялися виконувати законну вимогу.

Поліцейські змушені були запросити Чубакку, який був за кермом, і Дарта Вейдера до райвідділу для з`ясування обставин.

Наразі дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені за фактом порушення громадського порядку.

Зі слів очевидців, Чубакка відмовлявся називати поліцейським своє справжнє ім`я та відмовлявся їхати до райвідділу.

Як повідомляв УНІАН, Одеська міська виборча комісія зареєструвала Дарта Вейдера кандидатом у мери Одеси, також зареєстровано список кандидатів цього персонажа на виборах до Одеської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ