Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В одному з вишів повідомили про смерть студента із Львівщини після ковід-вакцинації

фото - Український гуманітарний інститут
фото - Український гуманітарний інститут
фото - Український гуманітарний інститут
фото - Український гуманітарний інститут
1/2
В Українському гуманітарному інституті, який розташований у м. Буча Київської області, повідомили, що 13 вересня після вакцинації від коронавірусу помер студент цього вишу, уродженець Львівщини, 19-річний Володимир Сало.

Відповідний допис опублікували на офіційному сайті інституту.

Повідомляється, що у понеділок, 13 вересня, о 14:30 Володимир вакцинувався від коронавірусу. До вечора почував себе добре, о 18:30 вечеряв у студентській їдальні, потім пішов у кафетерій, де грав у настільні ігри.

Далі повідомляється, що у хлопця піднялася температура, а о 20:15 почалися судоми. О 20:35 зниикл пульс і дихання. Медичні працівники УГІ робили йому штучне дихання до приїзду швидкої, яка прибула о 20:45. У інституті повідомляють, що "швидка допомога" намагалася реанімувати Володимира упродовж години, але марно.

Зазначається, що у попередній довідці про причину смерті вказано: «Cерцево-легенева недостатність. Набряк легень. Гостра коронарна недостатність».

"Остаточна причина буде відома лише через місяць після завершення медичних досліджень", - повідомляуть у виші.

За інформацією на сайті, у середу 15 вересня в навчальному закладі відбулося прощальне служіння. Того ж дня  тіло Володимира відвезли на його батьківщину у Львівську область.

"На поховання, яке відбулося 16 вересня, поїхали адміністрація та частина студентів", - вказали на сайті.

На сайті повідомили, що Володимир Сало народився 13 березня 2002 року в селі Добросин Львівської області. Сім’я була багатодітною, всього 5 дітей, він був наймолодшим сином. У 2008 році пішов у перший клас місцевої школи. У 2019 році вступив до Українського гуманітарного інституту на спеціальність «Філологія».

"Навчався на відмінно, брав активну участь у соціально-культурному житті навчального закладу, минулого року балотувався в члени Студентської ради. Протягом усього навчання працював репетитором англійської мови онлайн. Любив читати, був дуже допитливою людиною", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ