Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В ОГП розповіли про вбивства рашистами мирних мешканців минулої доби

Російські окупаційні війська, які зазнають нищівних втрат в бою, нахабно і цинічно вбивають мирних мешканців.

Так, в ОГП повідомили, що 26 березня 2022 року під обстріл російських загарбників потрапив цивільний автомобіль, у якому з м. Мар’їнки намагалось виїхати, щоб врятуватись від війни, подружжя пенсіонерів – чоловіка поранено в голову, жінка загинула на місці. Ворог обстріляв міста Мар’їнку, Красногорівку, Авдіївку, смт Очеретине, села Невельське, Катеринівку, Орлівку та Максимільянівку Покровського району.

До лікарень з вогнепальними осколковими пораненнями доставлено 3-х жінок і 3-х чоловіків. Пошкоджено приватні домоволодіння та пожежно-рятувальну частину. У м. Маріуполі, який зазнає щоденних обстрілів реактивною артилерією та авіабомбами, зруйновано дитячий реабілітаційний центр. Крім того, стало відомо про загибель працівниці Лівобережного районного будинку дитячої та юнацької творчості м. Маріуполя.

26 березня 2022 року близько 11 години військовослужбовці ЗС РФ здійснили обстріл м. Барвінкове Ізюмського району Харківської області. Внаслідок цього пошкоджено приміщення ліцею. Наразі ліквідовано пожежу приміщень навчального закладу. Загинуло 5 осіб. Кількість поранених встановлюється. 26 березня 2022 року в м. Ірпінь внаслідок обстрілів поранено двоє мирних громадян. Від отриманих напередодні травм через мінометний обстріл у медичному закладі померла 74-річна жінка.

Також стало відомо про вбивство військовими РФ колишньої виховательки дитячого садочка в м. Ірпінь та її чоловіка. У Бучі зі стрілецької зброї вбито місцевого мешканця. Окупанти продовжують руйнувати цивільну інфраструктуру населених пунктів. У Броварському районі військовослужбовці збройних сил РФ, порушуючи закони та звичаї війни, відкрили вогонь по учбовим закладам та приватним будинкам. 

Усі ці злочини зафіксовані прокуратурою і щодо кожного з них порушена кримінальна справа та ведеться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ