Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В «Охматдиті» кілька днів оперуватиме відомий пластичний хірург із Німеччини

До Львівської обласної клінічної дитячої лікарні вже водинадцяте приїхав німецький пластичний хірург Клаус Екнер. Цього разу його візит триватиме 5 днів.

Медик спільно з українськими колегами оперуватиме діток, які страждають від вродженого птозу повік, а також проведе консультації, повідомляють в ЛМР.

«Дітки потребують допомоги постійно. Особливо, у такий складний час. Така співпраця із медиками «Охматдиту» є дуже корисною. Ми оглядаємо дітей спільно. Дуже хороші лікарі тут», – сказав Клаус Екснер.

«Клаус Екснер робить ці операції за своєю методикою – підвішування верхньої повіки до мʼяза чола. Або підбирає інші методики враховуючи ситуацію дитини. Це для нас також навчання з медичної та колегіальної точку зору. Це цікава співпраця. Далі ми таких діток спостерігаємо і ведемо у післяопераційному періоді», – зазначила лікарка-офтальмолог Андріана Патер.

«Дуже добре, що є змога оперувати дітей України із фахівцем у цій справі – Клаусом Екснером, який саме таких втручань зробив дуже багато. Відтак, ми переймаємо досвід та різні методики від нього», – додада завідувачка офтальмологічного відділення Наталя Гудима.

Також нагадаємо, що нещодавно в «Охматдиті» вчергове працював американський хірург українського походження Крейг Хобар, який приїхав в Україну зі своїм внуком – майбутнім медиком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ