Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В прикордонників стартувала відомча антикорупційна акція

"Покарання корупціонера - лиш справа часу!", відомча антикорупційна акція під таким гаслом розпочалася в Держприкордонслужбі у липні цього року. В рамках проведення акції з персоналом усіх підрозділів охорони кордону Мукачівського прикордонного загону проведено бесіди із залученням керівництва та військових капеланів загону протоієреїв Віктора Худяка та Олега Сороки.
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Військовослужбовцям вкотре нагадали про неминучу відповідальність за допущені протиправні дії. Протоієрей Віктор Худяк, наголосив, що, нажаль, корупція - не нова проблема, це ганебне явище супроводжувало людство в усі часи, і в усі часи корупція неодмінно вбиває. Корінь корупції у намірах і вчинках кожної людини, незалежно від посади. Отець Олег, додає, що корупція має деструктивний характер та, рано чи пізно, приносить лише страждання усім хто є втягнутим у ті чи інші протизаконні схеми.

Заступник начальника Мукачівського прикордонного загону, полковник Артем Олійник зазначив, що в Держприкордонслужбі чітко витримується принципова позиція в боротьбі з корупцією. Протидія корупції, поряд із забезпеченням безпеки на державному кордоні, була і залишається пріоритетною для Державної прикордонної служби України. А відтак, від початку року, було викрито 8 військовослужбовців Мукачівського загону, які заради власної наживи стали на шлях зловживань та матеріальних спокус.

Щоб вкотре нагадати про неприпустимість бути втягнутими у протиправну діяльність та неодмінне покарання за порушення закону, військовослужбовцям продемонстрували фільм, у якому показано до чого призводять зловживання службовим становищем.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ