Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В приміщенні обласного Державного архіву модернізують систему опалення

У межах обласної Програми пріоритетних інфраструктурних проєктів триває реконструкція системи опалення по вул. Буйка у Львові в приміщенні обласного Державного архіву.

Про це повідомляють в ЛОДА. 

За два тижні підрядник ТзОВ «ВБК БУД ІНТЕРНЕШНЛ» завершив демонтажні роботи підвального приміщення та встановив систему обладнання, що забезпечить обігрів та охолодження будівлі.

«Виїхавши на об’єкт, підрядник демонтував старе обладнання у підвалі. Встановлення та монтаж системи опалення потребує виконання сукупності робіт. Будівля містить архівні документи на кожному поверсі, відповідно там працюють люди, проте реконструкція заважатиме їхній роботі. Для охолодження та опалення будівлі на її даху встановили та змонтували зовнішні агрегати, компресорно-конденсаторні блоки до системи вентиляції встановили на фасаді. На кожному поверсі розмістили їх внутрішні блоки», - т.в.о. начальника управління капітального будівництва Львівської ОДА – Романа Дулі.

Обласний Державний архів є одним із найбільших сховищ історичних документів. Його фонди зберігаються у 15-ти архівосховищах, площа яких 5965 м2. Архівна будівля по вул. Буйка, 4 у Львові збудована у 1983 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ