Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

В Румунію безплатно вакцинують туристів вакциною Pfizer

Як повідомляє Reuters, в Румунії до кінця травня усім відвідувачам замка Дракули щоп'ятниці, суботи та неділі, пропонують безоплатну вакцинацію від коронавірусу вакциною Pfizer.
A woman reacts after being vaccinated against coronavirus disease (COVID-19) in the temporary vaccination center at Bran castle, in Brasov county, Romania, May 8, 2021. Inquam Photos/George Calin via REUTERS

Як зазначено в повідомленні, це частина кампанії уряду, спрямованої на те, щоб заохотити більшу кількість румунів зробити щеплення.

Уряд країни заявляє, що хоче вакцинувати 10 мільйонів людей до вересня 2021 року. Але в Румунії - один з найвищих рівнів несприйняття вакцинації на сході Європи.

Замок Бран сподівається, що його унікальна ініціатива допоможе збільшити кількість проведених щеплень. Щовихідних в травні кожен охочий може з'явитися без попереднього запису, щоб отримати щеплення, а також отримати безкоштовний вхід на виставку середньовічних знарядь тортур.

«Ідея... полягала в тому, щоб показати, як 500-600 років тому в Європі кололи людей», - повідомив інформаційному агентству директор з маркетингу замку Бран Александру Пріску.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ