Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В середу у Львові лунатимуть сирени

В середу, 2 червня, з 14.50 до 14.55 год у Львові перевірятимуть готовність місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення. Оповіщення – навчальне, тож мешканців просять зберігати спокій. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

"Це буде навчальне оповіщення міської територіальної громади за сигналами цивільного захисту з увімкненням мобільних та стаціонарних комплексів гучномовного обладнання, електричних сирен та передачі інформації через телебачення та радіомовлення. Практичних заходів відпрацьовувати не будуть", - зазначили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

В управлінні зауважили, що звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту "Увага всім". Почувши його, слід увімкнути гучномовці проводового радіомовлення, налаштувати ефірні радіоприймачі в ФМ-діапазоні ("UA:Українське радіо", 103,3 МГц), а телевізійні приймачі переключити на ефірні канали цифрового телебачення ("UA:Львів" і "Перший Західний") та прослухати повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ