Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В ставі на Тернопільщині знайшли тіла трьох школярів

На жаль закінчилися трагедією пошуки безвісти зниклих школярів, які зникли 28 січня у селі Перевелока Чортківського району. Про це повідомив начальник поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко.

Сьогодні, 30 січня на території ставу в селі Переволока водолази знайшли у місцевому ставку тіла трьох школярів.

"Висловлюю співчуття рідним та близьким загиблих. Звертаюся із застереженням до батьків та дітей бути максимально уважними та обережними на водоймах та біля них. Особливо під час погіршення погодних умов, коли крига тонка. Не дозволяйте дітям без супроводу дорослих гратися чи відпочивати поблизу водойм", - повідомив Зюбаненко.

Детальний аналіз цієї трагедії проведуть в рамках розслідування кримінального провадження відповідно до статті 115 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, хлопці безвісти зникли 28 січня у селі Переволока Чортківського району. 29 січня близько 16 години до відділення поліції №2 (м. Бучач) Чортківського районного відділу поліції звернулася місцева жителька про те, що її неповнолітній онук Приймак Богдан 2009 року народження, який приїхав до неї з Тернополя в гості, вийшов з її будинку разом із двома знайомими: Швитким Богданом 2010 року народження та Непіп Володимиром 2011 року народження жителями села Переволока і по даний час їх місцеперебування невідоме. Хлопці повідомили бабусі, що йдуть гуляти у центр села. Проте того вечора вони додому не повернулися. На жаль, лише наступного дня бабуся звернулася про допомогу до поліцейських.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ