Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

"Епіцентр К" повідомив деталі інциденту з травмуванням жінки

Нагадаємо, вчора, 5 лютого, у приміщенні торговельного центру на вул. Городоцькій, 302, внаслідок падіння металевого стелажу, була травмована жінка, 1976 року народження.

Як повідомили в ТОВ "Епіцентр К", компанія Епіцентр приносить щирі вибачення відвідувачці, яка постраждала у нашому торговельному центрі.

На місце події адміністрацією торговельного центру одразу була викликана швидка медична допомога, працівники якої надали первинну медичну допомогу потерпілій та доставили її до найближчої лікарні, де було провели детальне обстеження стану здоров’я.

З інформації, наданої адміністрацією лікарні, серйозних ушкоджень у відвідувачки торгового центру виявлено не було. На даний момент вона вже перебуває вдома з сім’єю.

Керівництво торгового центру постійно на зв’язку з потерпілою та у разі необхідності готове надати необхідну матеріальну допомогу на лікування.

"Для нас дуже важлива безпека наших відвідувачів, тому ми докладатимемо максимум зусиль, аби у майбутньому уникнути подібних випадків.

З усім персоналом мережі ТЦ будуть проведені додаткові тренінги та навчання із техніки безпеки", - зокрема зазначили в ТОВ "Епіцентр К".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ