Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В Турківському районі стартує Кубок світу із лижних гонок та біатлону

Упродовж 12 - 20 січня вперше в історії України, на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України у с. Яворів Турківського району, відбудуться змагання найвищого світового рівня – Кубок світу Міжнародного паралімпійського комітету з лижних гонок та біатлону. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Учасниками Кубку світу стануть близько 220 учасників із 18 країн, зокрема Великобританії, Бразилії, Італії, Японії, Франції, Хорватії, Китаю, Німеччини, Нідерландів, Швеціі, Швейцарії, Фінляндії, Австрії. Суддівська колегія налічуватиме 35 осіб.

Офіційна церемонія відкриття відбудеться 12 січня о 14:00 год, у якій візьмуть участь спортсмени-паралімпійці 18 країн-учасниць, тренери, суддівська колегія, представники організаційного комітету кубку світу, працівники Західного реабілітаційно-спортивного центру, технічні делегати Міжнародного паралімпійського комітету.

Самі змагання відбуватимуться на трасах для лижних гонок та біатлону, починаючи з 13 та включно до 20 січня 2017 року.

Офіційна церемонія закриття заходу відбудеться 20 січня о 18:00 год.

Із більш детальною програмою можна ознайомитись тут.

Зазначимо, що усі етапи змагань транслюватимуться у прямому ефірі на Першому національному телеканалі та у мережі Інтернет.

До слова, Кубок світу, що проводитиметься в Україні, є одним з ключових заходів на шляху підготовки команд та кваліфікації спортсменів на зимові Паралімпійські ігри 2018 року, що відбудуться в місті Пхьончхан, Південна Корея.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ