Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В Турківському районі відкрили чемпіонат України із зимових видів спорту серед неповносправних

26 січня в селі Яворів Турківського району на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України за чудової зимової погоди урочисто розпочався чемпіонат України із зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У змаганнях візьмуть участь 47 спортсменів з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Миколаївської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Черкаської, Чернігівської областей та міста Києва.

На Турківщину у повному складі прибула національна паралімпійська збірна команда України із зимових видів спорту (29 спортсменів), яка готується до виступу на Чемпіонату світу з лижних гонок та біатлону, що розпочнеться 23 лютого 2013 року  в Швеції.

Саме ці змагання розглядаються як основний етап підготовки та формування складу команди. Серед учасників змагань – 6 чемпіонів та призерів зимових Параліміпйських Ігор, 4 Заслужених майстрів спорту, 7 майстрів спорту міжнародного класу, 4 майстрів спорту, в т. ч. найтитулованіші представники параліміпйського зимового спорту України Олена Юрковська та Олександра Кононова.

Змагання на Турківщині завершаться 3 лютого 2013 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ