Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні без світла 763 населених пункти, - ДСНС

Як повідомила прес-служба Держслужби надзвичайних ситуацій, станом на 21 годину 18 січня в Україні продовжуються роботи з відновлення електропостачання 763 населених пунктів у 8 областях.

Спостерігається сильний сніг у Черкаській та Чернігівській областях, помірний сніг у  Вінницькій, Закарпатській, Київській, Сумській областях та м. Києві, сніг з дощем у Кіровоградській, Одеській та Полтавській областях, дощ у Миколаївській та Херсонській областях. На решті території без опадів.

Рух на автомобільних дорогах забезпечено, заторів немає.

Для роботи снігоочисної техніки часткового обмежується рух великовантажного транспорту на окремих ділянках доріг у Вінницькій, Кіровоградській, Київській, Миколаївській, Одеській, Черкаській та Чернігівській областях.

У зв’язку з введенням тимчасових обмежень на автомобільних дорогах налагоджено міжобласну взаємодію для організації регулювання руху транспорту. Місцевими органами влади на території країни розгорнуто 4 тис. 25 пунктів обігріву, у тому числі від ДСНС 46 пунктів обігріву.

На в’їздах до м. Києва розгорнуто 7 пунктів обігріву ДСНС, у Київській області 6 пунктів обігріву.

Для забезпечення проїзду, розчистки автодоріг та надання допомоги у буксируванні транспорту на території України залучено 1 тис. 384 од. тех. та 2 тис. 150 чол., у тому числі від Укравтодору 1 тис. 257 од. тех. та 1 тис. 708 працівників, від ДСНС 127 од. тех. та 442 чол. особового складу.

Аеропорти міст Одеси, Львова, Івано-Франківська, Дніпра, Чернівців, Ужгороду, Харкова, Запоріжжя та Києва працюють в штатному режимі. Аеропорт Бориспіль працює з обмеженнями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ