Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В Україні без світла перебували споживачі у 12 регіонах

Електроенергії, яку виробляють українські електростанції, цілком достатньо для забезпечення потреб споживачів

Через негоду, обстріли та технологічні порушення без світла залишалися споживачі у 12 областях. Водночас електроенергії, яку виробляють українські електростанції, достатньо для забезпечення потреб споживачів 

Про це повідомляє пресслужба Міненерго.

Електроенергії, яку виробляють українські електростанції, цілком достатньо для забезпечення потреб споживачів. У короткотерміновий ремонт (у межах однієї доби) вийшла турбіна на одній з ТЕС.

Внаслідок бойових дій на Чернігівщині знеструмлено 10 населених пунктів (з них 4 – частково), на Сумщині – 57 населених пунктів (з них 11 – частково), на Харківщині – понад 18 тисяч споживачів.

Минулої доби через обстріли на Донеччині знеструмлювалося 25 населених пунктів. Також без світла залишається частина споживачів у Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській областях.

Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація. Загалом за добу енергетики заживили понад 14 тисяч споживачів. Більшість із них – у Донецькій області.

Внаслідок технологічних порушень минулої доби тимчасово знеструмлювалися споживачі в Житомирській, Київській, Кіровоградській областях. Наразі всіх заживлено.

Залишаються знеструмленими також через технологічні порушення понад 1 тис. абонентів на Дніпропетровщині та 1,2 тис. – на Одещині.

Через несприятливі погодні умови залишаються знеструмленими 23 населених пункти у Дніпропетровській, Полтавській, Сумській областях. Більшість із них – на Сумщині, де знеструмлено 9 населених пунктів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ