Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні фінішує реєстраційна кампанія проєкту "Нове обличчя кордону"

Завтра, 26 липня – завершальний день реєстрації кандидатів для участі в черговому етапі конкурсу ʺНове обличчя кордонуʺ, стосовно зайняття посад у підрозділах ОКПП ʺКиївʺ, ʺХарківʺ, ʺДніпроʺ, ʺОдеса-аеропортʺ, ʺКраківецьʺ, ʺШегиніʺ та ʺРимачіʺ, - інформують у прес-службі ДПСУ.
Календар основних заходів III набору проєкту "Нове обличчя кордону"

З 1 липня всі бажаючі поповнити ряди прикордонників мали змогу ознайомитися з деталями конкурсу за посиланням та офіційно заявити про свій намір взяти участь у відборі, заповнивши анкету. Електронні анкети кандидатів приймаються та обробляються автоматизованою електронною системою проекту без втручання посадових осіб Держприкордонслужби.

Інформуємо, що станом на сьогодні сервісом анкетування скористалось майже 2 тисячі осіб, 90% з яких – цивільна молодь. У середньому зафіксовано 5 чоловік на місце. Найбільше заявок подано в підрозділи Окремого контрольно-пропускного пункту ʺКиївʺ, де за посади боротимуться понад 500 амбітних кандидатів.

Нагадуємо, що після подання кандидатами всіх документів, їх вивчають та аналізують:

з 5 по 9 серпня – тестування. Оцінюється рівень знань іноземної мови, рівень IQ та психологічного стану.

З 12 серпня по 6 вересня цивільні кандидати проходять медичну комісію.

З 9 по 13 вересня – перевірка фізичної підготовки та кваліфікаційна співбесіда.

 Ті, хто пройдуть основний відбір, опановуватимуть прикордонну справу на базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України.

Професійну підготовку за міжнародними стандартами, перспективу кар’єрного зростання, гідний рівень грошового забезпечення та соціальний захист, якісне медичне обслуговування – саме це гарантовано отримає кожний, хто пройде зазначений відбір.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ