Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В Україні не має бути телефонного права і тіньових домовленостей, - Арсеній Яценюк

В Україні не має бути телефонного права і тіньових домовленостей за лаштунками прозорої політики, - Арсеній Яценюк у 10 хвилинах з Прем'єр-міністром України.

"В Україні не має бути телефонного права і тіньових домовленостей за лаштунками прозорої політики. Для цього Уряд приймає рішення про запровадження Кодексу етичної поведінки державного службовця та вносить до Верховної Ради Кодекс доброчесності політичного діяча. Ці рішення передбачають обов’язковість фіксації всіх зустрічей і перемовин політичних діячів та керівників органів державної влади в України", - зокрема зазначив Прем'єр-міністр.

10 хвилин із Прем'єр-міністром України

В Україні не має бути телефонного права і тіньових домовленостей за лаштунками прозорої політики. Для цього Уряд приймає рішення про запровадження Кодексу етичної поведінки державного службовця та вносить до Верховної Ради Кодекс доброчесності політичного діяча. Ці рішення передбачають обов’язковість фіксації всіх зустрічей і перемовин політичних діячів та керівників органів державної влади в Україні.#10хвилин

Опубліковано Арсенієм Яценюком 7 лютого 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ