Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В Україні розпочався Тиждень Відкритого Уряду

11 березня 2019 року в Україні стартував Тиждень Відкритого Уряду, що відбувається в рамках участі нашої держави в міжнародній Ініціативі ʺПартнерство ʺВідкритий Урядʺ. Про це повідомили у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

Тиждень відкрив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, який на своїй сторінці у мережі Facebook зазначив, що Уряд працює відкрито з першого дня і постійно впроваджує механізми прозорості та ефективності роботи Кабінету Міністрів. ʺМи в активному діалозі з бізнесом, експертним середовищем, громадськістю та міжнародними партнерамиʺ, – підкреслив Володимир Гройсман.

У тематичному відео, підготовленому з нагоди Тижня Відкритого Уряду, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, Міністр Кабінету Міністрів Олександр Саєнко, Державний секретар Кабінету Міністрів Володимир Бондаренко розповіли про низку ініціатив у сфері забезпечення відкритого та прозорого урядування (електронні послуги, відкриті дані, доступні державні реєстри, стажування молоді в органах виконавчої влади та ін.).

Протягом Тижня Відкритого Уряду в Києві та регіонах відбуватимуться публічні заходи (круглі столи, вебінари, конференції, тренінги та ін.), присвячені питанням налагодження взаємодії між представниками органів виконавчої влади та громадськості загалом та виконання плану дій з впровадження Ініціативи ʺПартнерство ʺВідкритий Урядʺ зокрема.

Одним із перших заходів стане вебінар ʺТиждень Відкритого Уряду розпочато: дізнавайся та долучайсяʺ, який спільно з ІСАР ʺЄднанняʺ організовує Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів, що організаційно супроводжує реалізацію Ініціативи ʺПартнерство ʺВідкритий Урядʺ в Україні.

Анонси інших заходів у рамках Тижня Відкритого Уряду можна знайти на Facebook-сторінці Ініціативи ʺПартнерство ʺВідкритий Урядʺ в Україні

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ