Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

В Україні розробили путівник для іноземних інвесторів – Шмигаль

В Україні вперше розробили та презентували всеохоплюючий путівник для іноземних інвесторів «UkraineInvest Guide». Це аналітичний інструмент, в якому можна знайти інформацію про інвестиційні проєкти, про ресурсний потенціал країни, про зміни в регуляторній політиці. Це дає повне бачення та зрозумілу картину про те, куди та як краще інвестувати в Україні.

Про це написав Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на своїй сторінці у Facebook.

В гайді можна знайти інформацію про кожну галузь української економіки: від сільського господарства та енергетики до інфраструктури та ІТ-галузі. «UkraineInvest Guide» буде оновлюватися щоквартально, щоб інвестори були забезпечені  найактуальнішою інформацією.

Презентація оновленого гайда для інвесторів – це початок великої історії для популяризації України як країни привабливої для інвестицій.

Уряд разом з Офісом Президента вже розпочав збір перспективних інвестиційних проєктів – з-поміж 600 було обрано 60 найбільш привабливих. Команда UkraineInvest відкрита до діалогу і готова допомогти кожному інвестору потрібними даними про проєкти та галузі для інвестування саме в Україні.

Ознайомитись із UkraineInvest Guide можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ