Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні завершився Тиждень молитов за єдність християн

В Україні завершився Тиждень молитов за єдність християн — повідомляє Департамент інформації УГКЦ. Тиждень молитов за єдність християн в 2007 році у всьому світі, традиційно відбувався упродовж 18-25 січня. Важливо, що в цьому році з ініціативи УГКЦ такий Тиждень молитов було проведено і в Україні.
Завершився тиждень молитов 25 січня 2007 року о 18.00 спільною молитвою в храмі Святого Василія Великого УГКЦ. У молитві взяли участь Верховний Архиєпископ Києво-Галицький Блаженніший Любомир, Єпископ-помічник Києво-Житомирської дієцезії РКЦ в Україні Владика Станіслав Широкорадюк, Єпископ-помічник Київської архиєпархії УГКЦ Владика Богдан Дзюрах, пастор Реформаторської Церкви Клаус Вандергріп, пастор Німецької Євангелічно-Лютеранської Церкви Святослав Фехтель та численні миряни, представники різних конфесій України.
У своєму завершальному слові Блаженніший Любомир щиро подякував усім учасникам молитви, а особливо тим, хто її організував. Тоді Глава УГКЦ висловив свою надію на те, що в подальшому щораз більше громадян нашої держави будуть долучатися до спільної молитви за єдність християн. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ