Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні зросла кількість прихильників запровадження локдауну

61% українців підтримують запровадження «жорсткого» карантину у разі зростання рівня захворюваності на коронавірус. Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг», - передає Гал-інфо.
Фото Олена Ляхович

Варто зауважити, що ще на початку березня частка прихильників локдауну серед опитаних становила 56%. Натомість 37% проти посилення карантину в Україні у разі зростання рівня захворюваності на коронавірус.

Водночас 68% висловилися за запровадження «жорсткого» карантину лише у регіонах, де ситуація із захворюваністю є небезпечною. Натомість 26% підтримують локдаун на всій території України.

Про опитування
  • Аудиторія: населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення.
  • Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів.
  • Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,0%.
  • Терміни проведення: 23-24 березня 2021 р.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, українці в середньому оцінюють процес вакцинації в державі на 2,3 бала за п’ятибальною системою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ