Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

В Україні з’явиться сучасний реабілітаційний центр для військових

Міністерство оборони України і всеукраїнський проєкт RECOVERY домовилися про партнерство та співпрацю. В рамках спільного проєкту запланована реконструкція найбільшого реабілітаційного центру для військовослужбовців в одній із областей України. Про це повідомили у МОУ.
Фото: Міністерство оборони України

«Сьогодні було зроблено ще один крок для створення сучасної системи реабілітації військовослужбовців. Сподіваюсь, що співпраця із благодійними організаціями буде розширюватись і якомога більше чоловіків і жінок будуть повертатись до лав Збройних сил або додому здоровими», – заявила заступниця Міністра оборони України Наталія Калмикова.

Місце розташування майбутнього проєкту не розголошується з міркувань безпеки. Заклад зможе надавати допомогу понад 100 захисникам та захисницям одночасно.

«Ми фокусуємося на створенні національної мережі реабілітаційних центрів для поранених військових. У рамках партнерства з Міністерством оборони вже на першому етапі планується відкриття інноваційного реабілітаційного центру. Ми створимо надсучасний заклад за світовими стандартами інклюзивності й технологічності, якому на сьогодні немає аналогів в Україні», – зазначила керівниця всеукраїнського проєкту RECOVERY та членкиня правління «Фонду Віктора Пінчука – соціальна ініціатива» Світлана Гриценко.

Міноборони закликає благодійні фонди та громадські організації приєднуватись до допомоги та співпраці у сфері реабілітації та відновлення здоров'я наших військовослужбовців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ