Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Ужгороді відкрили Меморіал загиблим воїнам АТО

1/3
Сьогодні, у День пам’яті померлих, на Пагорбі Слави в Ужгороді освятили Меморіальний комплекс загиблим воїнам АТО. Про це інформують у прес-центрі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Керівництво Чопського та Мукачівського прикордонних загонів взяли участь в урочистостях та вшанували подвиг полеглих героїв.

Разом з представниками влади краю, очільниками військових та силових структур, ветеранами АТО та родинами воїнів вони поклали квіти та вклонилися до могил військовослужбовців, які віддали життя за свободу та незалежність нашої держави. Серед них - четверо прикордонників Чопського та Мукачівського загонів. Імена солдата Вільгельма Штольцеля, підполковника Віктора Шепентала, солдата Роберта Кіса та майор Артема Коханого навіки вписані в історію військових частин. Їхній подвиг є не лише уособленням мужності, відданості та патріотизму, але й взірцем для наслідування для багатьох поколінь. 

Пам’ятник полеглим воїнам АТО освятили священнослужителі різних конфесій. Очолив молитву та освячення меморіалу єпископ Ужгородський і Закарпатський УПЦ КП Варсонофій. Також до молитви долучився військовий капелан Чопського прикордонного загону Сергій Ємець. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ