Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Ужгороді затримано двох іноземців без документів

У ніч на 6 лютого у рамках реалізації оперативної інформації від оперативників Західного регіонального управління Держприкордонслужби, в Ужгороді затримано двох іноземців без документів.

Відповідно до отриманих даних, спільний наряд у складі прикордонників,  співробітників Служби безпеки та Національної поліції на виїзді з міста зупинив легковий автомобіль ʺAudiʺ польської реєстрації під керуванням громадянина Туреччини. Окрім водія, у транспортному засобі перебували ще троє пасажирів - громадянка України та двоє іноземців чоловічої статі. Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що чоловіки не мають при собі жодних документів, які б посвідчували їхню особу.  Один з них назвався громадянином Туреччини, а інший – Азербайджану.

З метою з’ясування обставин правопорушення, водія та пасажирів затримано в адміністративному порядку. Їх доставили у відділ прикордонної служби ʺУжгородʺ. Після встановлення особи іноземців, що перебували у прикордонні без документів, їх притягнуть до відповідальності за порушення вимог ст. 202 КУпАП ʺПорушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїздуʺ. У діях водія вбачають ознаки правопорушення, передбаченого ст.206 КУпАП ʺПорушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла, транспортних засобів та сприяння в наданні інших послугʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ