Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Справа ПриватБанку: ВАКС скасував заочний арешт Дубілета

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду частково задовольнила скаргу адвокатів ексголови правління ПриватБанку Олександра Дубілета та скасувала раніше призначений заочний арешт.
Фото - УНІАН

Про це інформує Суспільне.

Відповідна інформація оприлюднена у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

"Ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 02 червня 2021 року про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою у кримінальному провадженні №12017040000000531 від 06 березня 2017 року відносно підозрюваного скасувати", – йдеться у тексті рішення.

Ухвала є остаточною та набуває чинності з моменту проголошення. Також вона не підлягає оскарженню у касаційному порядку.

Раніше Спеціалізована антикорупційна прокуратура звернулася до Інтерполу із проханням оголосити Олександра Дубілета в міжнародний розшук.

"Ця інформація відповідає дійсності. Ми дійсно звернулися із клопотанням і заявою до Інтерполу", – розповіла Суспільному речниця Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Ольга Постолюк.

При цьому вона відмовилась повідомити, чи подавала САП відповідні заяви щодо інших фігурантів справи, пославшись на таємницю слідства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ