Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вартість Ефіріума в 2022 році: які перспективи криптовалюти

Згідно прогнозів криптоаналітиків, Ethereum (ETH) зросте більше ніж на 860% в 2022 році. Беручи до уваги рух цін Ethereum в 2017 році, Калео прогнозує, що ETH, як на ралі, параболою “доїде” до нового піку.

Популярний аналітик і трейдер на ім’я Kaleo прогнозує, що протягом наступних 12 місяців буде значне зростання ціни криптовалюти саме з мережі Ethereum. І це попри “ведмежий” прогноз щодо ситуації на криптовалютних ринках. В новому інтерв’ю Калео згадує 2017 рік, коли Ефір (ETH) за один місяць обвалився з майже 400 доларів до менш ніж 200 доларів. Але потім в 2018 році виріс до 1440 доларів.

На думку Калео, Ефір подолає позначку 10,000 доларів до кінця цього року. Аналітик стверджує, що ціна ETH зросте до рівня 18,000$ в 2022 році. Міхаель ван де Поппе в свою чергу вважає, що криптовалюта зараз знаходиться на межі прориву в ключовій підтримці на рівні 1,741$.

Ethereum очікує значний ріст. ETH значно виріс?

Повернемося в 2017 рік, коли сталося падіння Ethereum на 70% і здавалося, що це кінець. Як пізніше виявилося, ETH зміг відновити свої позиції і вийти на новий рівень, значно вищий свого максимуму. Зараз приблизно той самий період, як і тоді. У червні 2021 року відбулося аналогічне падіння та рівень підтримки. Багато що тут має схильність до “бичачого” прогнозу у високих часових рамках.

Згідно з коливанням ціни на Ethereum в 2017 році, Калео прогнозує, що ETH досягне нового історичного піку, який сформується на рівні 18,000 $ до липня 2022. Потенційний ріст — це більш ніж 862% відносно поточної ціни Ефіріума.

Хоч Калео думає, що ETH далі буде в “бичачому” тренді, він каже, що готовий переглянути свою позицію. Але це за умови, що ETH буде мати нижчий рівень підтримки на старшому тамфреймі, який наразі становить 1,700 доларів США.

Потенційні ризики: чому прогнози можуть не здійснитися

Не можна забувати, чим насправді є ринок криптовалют. На нього можуть впливати різні фактори, починаючи з політики і закінчуючи рішеннями великих корпорацій. Якщо завтра будь-яка країна ухвалить рішення ввести інструменти для жорсткого контролю цифрової валюти, курс може значно знизитися.

З іншого боку, багато хто з впливових інвесторів зацікавлений в своєму власному збагаченні. Великі інвестори також мають політичні групи тиску. Якщо заглиблюватися в теорії змови, можна уявити, що вони не дадуть можливості жорстко обмежити ринок криптовалют, оскільки він дозволяє отримувати надприбутки, наче з повітря. Тобто вже сьогодні є сенс купити ETH на сайті Changelly.com. Що буде далі — невідомо. Висновки аналітиків ґрунтуються здебільшого на досвіді та графіках з минулого. Але які саме сюрпризи будуть завтра, ніхто поки що не може сказати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ