Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Василь Качмар пішов з Дрогобицької міськради без скандалів

Разом ми доклали чимало зусиль для розвитку громади міста, – Василь Качмар подякував колегам та депутатам за спільну роботу. Про це сьогодні, 28 лютого, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської міської ради.
Василь Качмар

Заступник міського голови Дрогобича з гуманітарних та соціальних питань Василь Качмар, який подав у відставку, дякує усім колегам та депутатам за спільну роботу.

Нагадаємо, Василь Качмар обіймав посаду заступника міського голови Дрогобича з листопада 2016 року.

Ексзаступник, насамперед, висловлює слова вдячності керівникам, службовцям міської ради та депутатському корпусу.

«Дякую всім, з ким ми працювали ці три роки разом, задля розвитку Дрогобича. Ці три роки були не легкими – це були роки змін, впроваджень та відкриттів. Але спільно з Вами ми зуміли запустити в дію реформу галузі охорони здоров`я первинної ланки, яка успішно працює як на прикладі пацієнтів, так і на прикладі лікарів. Вже через місяць стартує реформа вторинної ланки галузі охорони здоров`я і Дрогобич готовий до цього. Значних змін зазнала й освітня галузь: всі школи міста перейшли на повну автономізацію, змінивши статуси на гімназії та ліцеї. Цього всього не вдалося б зробити без спільної продуктивної роботи як службовців міської ради, так і депутатського корпусу.

Нам довелось приймати й чимало непопулярних та важких для кожного з нас рішень, але цього вимагав час та Законодавство. Сподіваюся, що разом ми зробили багато. Тому ще раз дякую всім за спільну роботу», — подякував за спільну працю Василь Качмар.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ