Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Василь Віконський представив нового начальника Яворівського ГУ НП

Сьогодні, 10 березня, відбулося представлення нового начальника Яворівського відділу ГУ Національної поліції у Львівської області , підполковника поліції Богдана Анатолійовича Собка, 1977 року народження, уродження міста Трускавця.

Як передає з місця події власкор Гал-інфо, представив нового очільника Яворівського відділу поліції особовому складу, керівникам Яворівського району, міста Яворова, прокуратури, журналістам начальник ГУ НП у Львівській області, полковник поліції Василь Віконський.

Фото Людмила Шубіна, Гал-інфо.

Привітали нового очільника райвідділу поліції заступник голови Яворівської районної ради Володимир Мацелюх, заступник керівника Городоцької місцевої прокуратури Ігор Шаравара, секретар Яворівської міської ради, яка виконує обов’язки мера, Ольга Созанська, начальник юридичного відділу Яворівської РДА Віра Доскоч.

У коментарі власкорові Гал-інфо новий начальник Яворівського відділу поліції, куди входять також Мостиське та Городоцьке відділення, підполковник поліції Богдан Собко пояснив, що на цій посаді він, як тимчасово виконуючий обов’язки, перебував із січня цього року, тому із роботою особового складу та особливостями львівського прикордоння вже добре обізнаний.

Фото Людмила Шубіна, Гал-інфо.

На запитання журналіста, чи й цього року відбудеться в Яворові Львівський обласний турнір з міні-футболу пам’яті полеглих на Сході правоохоронців Ігоря Лехмінка та Анатолія Митника, – підполковник поліції відповів ствердно.

За його словами, новітніх українських героїв, які на Сході за вірність присязі народові України заплатили життям, серед яких – чимало правоохоронців, не повинна згасати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ