Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ватерполіст «Динамо» Віталій Свіщов: наполегливо готуємось до матчів в Одесі

Ватерполіст львівського «Динамо» Віталій Свіщов розповів про виступ команди на другому турі у Дніпродзержинську, новорічно-різдвяні свята, а також підготовку діючих чемпіонів України до третього туру чемпіонату, який на початку лютого відбудеться в Одесі.

На другому турі у Дніпродзержинську виступили непогано, – каже Віталій Свіщов. – Найголовніше те, що команда у другому турі поспіль здобула максимальний результат, а саме святкувала перемоги в усіх матчах. Через політичну зайнятість не зміг взяти участь в усіх матчах, але як міг підтримував хлопців. Звісно, найскладнішим суперником для нас бус харківський «Слобожанець». Нікого не здивую якщо скажу, що це буде наш головний суперник у боротьбі за чемпіонство.

Чи вражає гра інших команд на старті нового чемпіонату, окрім «Слобожанця»?
Виділив би команду з Одеси. До них повернувся ключовий гравець Володимир Ситник і ця команда стала міцнішою. Думаю, Одеса здатна дати бій кожному супернику у чемпіонаті України. У команди є реальні шанси поборотися, скажімо, за бронзові медалі.

Як гравці «Динамо» провели новорічно-різдвяні свята?
Перед Новий роком зібралися з командою, позгадували наші матчі, тренування. Звісно, не обійшлося і без жартів один на одним. А безпосередньо свята усі провели зі своїми сім’ями. Чесно кажучи, не мали багато вихідних, оскільки одразу після нового року розпочали підготовку до третього туру в Одесі.

Розкажи над чим найбільше команда працює на тренуваннях.
До третього туру в Одесі готуємося здебільшого у звичному режимі. Найбільше працюємо над плаванням та витривалістю. Плаваємо 2400 метрів на час. Це й не дивно, оскільки ми тренуємося на «малій» воді, тому можемо досхочу наплаватися (сміється). Такі наші реалії, що тренуємося у маленькому басейні «Динамо», що на вулиці Вітовського, тому там складно награти якісь комбінації. Інколи це робимо, коли ставимо ворота впоперек басейну. Чесно кажучи, до цього уже звикли усі. Коли приїжджаємо на тур, тривалий час звикаємо до «великої» води. Інколи нам потрібен час, щоб звикнути та розігратися.

Чого очікуєш від туру в Одесі?
Тільки перемог. Від нашої команди іншого результату очікують хіба що вороги та суперники. Та й керівництво наше ставить лише максимальні завдання. До туру в Одесі готуємося наполегливо. Там будемо старатися до кожного суперника поставитися з максимальною серйозністю.

Кажуть, що на третій в Одесу вперше поїде легіонер з Єгипту Карім Ель-Арабі.
(Сміється). Це більше питання не до мене, а до нашого головного тренера Ігоря Зінкевича. Він тренується з нами і справляє непогане враження. Він добре працює ногами. А чи поїде він на тур чи ні, вирішуватиме безпосередньо тренерський штаб.

Dynamolviv.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ