Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ватерполісти «Динамо» запросили дітей з «Джерела» на фінал чемпіонату України

Гравці львівського «Динамо», діючі чемпіони України з водного поло, знову відвідали до навчально-реабілітаційного центру «Джерело». Цього разу «динамівці» завітали не на толоку, як це було раніше, а для того, щоб запросити на офіційні матчі чемпіонату України людей з обмеженими можливостями, більшість з яких є вихованцями цього центру.

Гравці львівського «Динамо», а також головний тренер команди Ігор Зінкевич роздали дітям та керівництву закладу запрошення на офіційні ігри 4 та 5 червня (басейн СКА, 18:00), подарували книжки «100 років львівському водному поло», а також диски з фільмом про водне поло – «загартовані водою». Окремий приз, а саме грошовий сертифікат у мережу магазинів «Антошка», подарував вихованцям закладу гравець «Динамо» Віталій Свіщов.

Нагадаємо, кількома тижнями раніше ватерполісти «Динамо» у «Джерелі» проводили толоку під керівництвом ландшафтного дизайнера з Німеччини Герхарда Шоєрмана. Тоді гравці та тренерський штаб «Динамо» не цуралися «чорної» фізичної роботи, а відтак замість м’яча брали до рук лопати. Чемпіони України з водного поло майстрували альтанку, садили малину та модернізовували стежку і відпочинковий майданчик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ