Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ваучерна підтримка бізнесу ветеранів та членів їх сімей: стартує другий етап конкурсу

Департамент економічної політики Львівської ОВА запрошує учасників АТО/ООС, ветеранів війни з рф та членів їх сімей, які є суб’єктами мікро-, малого та середнього підприємництва, взяти участь у наданні ваучерної підтримки бізнесу.

Ініціативу реалізують в межах Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 роки, повідомляють в ЛОДА. 

Отже, ваучерна підтримка з обласного бюджету передбачена в розмірі:

  • не більше 60 тисяч на консалтингові та маркетингові ваучери;
  • не більше 100 тисяч  на ваучери для сертифікації продукції;
  • не більше 100 тисяч на ваучери на участь у закордонних виставково-ярмаркових заходах, в т. ч. кластери.

Важливо, що частка власних витрат суб'єктів господарювання на надання послуг повинна становити не менше 30% суми від загальних витрат.

«Нещодавно ми провели конкурс для визначення сервісних компаній, які надаватимуть ваучери (це І етап), а зараз  оголошуємо прийняття документів вже безпосередньо для учасників АТО/ООС, ветеранів війни з РФ та членів їх сімей, які є суб’єктами мікро-, малого та середнього підприємництва (тобто ІІ етап). Як я вже неодноразово говорив, нашим Героям потрібно не лише дякувати, але й надавати конкретні можливості для їхнього комфортного життя!», - зазначив директор департаменту економічної політики Львівської ОВА Степан Куйбіда.

Документи необхідно подати до 10 травня у Департамент економічної політики Львівської ОДА (м. Львів, вул. Винниченка 18, каб. 419)

Умови, критерії, перелік документів за посиланням: https://loda.gov.ua/services/programs/94791

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ