Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Важливо про повернення в Україну з-за кордону

У Facebbok-спільноті Коронавірус у світі - оперативно від МЗС України повідомили, що потрібно для того, щоб повернутися в Україну з-за кордону.

Важливо про повернення в Україну з-за кордону:

Спеціальні рейси авіакомпаній SkyUp, МАУ, Азур ейр Україна – єдина можливість дістатися в Україну літаком, погоджена з владами інших країн. Іноземні авіакоманії здійснюють рейси тільки на прохання власних держав.

Рейси авіакомпаній SkyUp та МАУ будуть здійснюватися упродовж 23, 24, 25, 26 і 27 березня. Важливо встигнути придбати квитки на ці дати. Квитки швидко розкуповують, тому за наявними напрямами сполучення і наявністю квитків стежте на сайтах авіакомпаній: SkyUp, МАУ.

Закликаємо вас скористатись можливістю вилетіти в Україну у наступні 5 діб, до 27 березня включно. Все більше країн запроваджують більш суворі карантинні заходи, що скоро повністю унеможливить здійснення будь-яких пасажирських рейсів на невизначений термін.

Якщо ви їдете через країну транзитом, у вас має бути квиток до України до посадки на рейс до цієї країни. Транзит не має перевищувати 24 години.

Залишайтесь на зв'язку з посольствами та консульствами України у відповідних країнах, слідкуйте за оновленнями на офіційних сторінках МЗС та Міністерства інфраструктури, авіакомпаній.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, в Україну з Китаю прибули тести для виявлення коронавірусу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ