Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вболівальники, що перекривали Стрийську, розійшлися

Вболівальники, що перекривали вул. Стрийську, розійшлися. Про це повідомили на Варті1 у Фейсбук.

«Дуже великий затор був, але станом на 16:00 люди розійшлися. Причина такої поведінки - неможливість купити квитки на гру збірної України», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні, 3 листопада, по обіді, вболівальники, які вже другий день поспіль штурмують каси «Арени Львів», намагаючись придбати квитки на матч Україна - Словаччина, перекрили вулицю Стрийську в районі пішохідного переходу. В обидва боки від переходу стоять величезні корки. Про це Гал-інфо повідомили з місця події.

Охочі потрапити на головний матч сезону вимагають впорядкувати продаж квитків, адже дехто з них проводить у черзі біля кас другу добу. Водночас люди з черги розповіли Гал-інфо про покупців, які заходять і виходять до кас стадіону через «чорний хід», відповідно купують квитки на футбол, не доклавши жодних зусиль. Власне, такий продаж квитків «на ліво» найбільше обурив любителів футболу. Серед них не лише львів’яни, а й люди з Тернополя, Івано-Франківська, навіть Кіровограда.

Матч плей-офф відбору на Євро-2016 Україна - Словенія відбудеться на «Арені Львів» 14 листопада. 

Нагадаємо також, що сьогодні на «Арені Львів» відбудеться матч 4 раунду групового етапу Ліги чемпіонів між донецьким «Шахтарем» та шведським «Мальме».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ