Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Вчинив погром у готелі, викрав авто і побив чоловіка: у Яворові спіймали наркомана-дебошира

У Яворові поліцейські затримали зловмисника за підозрою у завдаванні тяжких тілесних ушкоджень, хуліганстві та незаконному заволодінні автомобілем.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

11 листопада орієнтовно о другій годині ночі 26-річний мешканець Запорізької області під час перебування в одному з готелів у місті Яворів з хуліганських мотивів пошкодив меблі, побутову техніку, двері кількох номерів, завдавши значної матеріальної шкоди та зірвав роботу закладу. При цьому чоловік поводився, зухвало, неадекватно та грубо лаявся.

Після цього він викрав з подвір’я одного з домогосподарств у Яворові автомобіль «Опель Зафіра», який належить 38-річній місцевій мешканці та під час втечі з місця події напав на жителя райцентру віком 57 років. Нападник жорстоко побив чоловіка і завдав йому тяжких тілесних ушкоджень, зокрема, відкриту черепно-мозкову травму.  

Співробітники Яворівського районного відділу поліції затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Як встановили медики, він перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику - до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ