Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вчителі Львівщини навчатимуть учнів правил мінної безпеки

30 січня департамент освіти і науки Львівської ОВА та благодійна організація «Українська освітня платформа» уклали Меморандум про співпрацю, повідомляють в ЛОВА.
Меморандум про співпрацю, Фото - ЛОДА

За попередніми дослідженнями ДСНС в Україні вже заміновано приблизно 13% території, тому діти мають знати, які небезпеки можуть чекати на них. Співпраця з Українською освітньою платформою допоможе навчити школярів Львівщини убезпечити себе від мінних пристроїв.

«Україна зараз, на жаль, потрапила у перелік країн чи не з найбільш замінованою територією. Діти під час канікул дуже цікаві та допитливі. Вони можуть часом натрапити на вибухові пристрої, які ворог спеціально розкидає. Тому краще дітям знати про те, що не можна рухати та як поводитись, коли виявляєш такі речі. Це збереже комусь здоров’я, а комусь – життя», – наголосив директор департаменту освіти та науки ЛОВА Олег Паска. 

Педагоги з різних областей, зокрема Тернопільської, Івано-Франківвської, Дніпропетровської, Харківської, Черкаської, Кіровоградської та Запорізької, вже долучились до цієї ініціативи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ