Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вдалось вберегти від забудови: на Медової Печери залишається мотокрос

На вул. Медової Печери, в районі траси мотокросу, житлової багатоквартирної забудови не буде. Відповідні ухвали прийняли на початку липня цього року. Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ЛМР

А зараз, як повідомив Любомир Зубач, заступник міського голови Львова з містобудування, дитячо-юнацькій спортивній школі № 6 місто надає дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у межах зеленої зони “Майорівка” – власне для обслуговування траси мотокросу.

«Історія навколо цієї землі давня і проблемна. Та цю територію місту вдалося вберегти від забудови житлом.

У містобудівному блоці ми зробили ряд системних кроків, що чітко й беззаперечно передбачають: мотокрос на Медової Печери залишається.

А саме - департаменти міської ради підготували, а депутати проголосували відповідні ухвали. Цими документами дитячо-юнацькій спортивній школі № 6 місто надає дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Йдеться про 6,49 га на вул. Медової Печери у межах зеленої зони “Майорівка” – власне для обслуговування траси мотокросу. Щодо іншої ділянки, яка має кадастровий номер, змінами до плану зонування цієї території ми також визначаємо: жодного житла, лише будівництво та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту», – повідомив Любомир Зубач.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ